Щиро вітаємо вас з першим осіннім святом, з Днем Знань! 

Шановні друзі, педагоги, батьки, учні! Щиро вітаємо вас з першим осіннім святом, з Днем Знань!  День знань — це особливе свято, яке символізує початок нового навчального року! Це день, коли школярі ступають на поріг своїх навчальних закладів з новими сподіваннями, мріями та азартом до здобуття нових знань.

Нехай цей новий навчальний рік буде МИРНИМ, легким і плідним, світлим і зоряним!

Дорогі учні! Бажаємо, щоб вас ніколи не покидало бажання вчитися і пізнавати нове, а цей навчальний рік був наповнений безліччю радісних подій і зустрічей! Вчіться на відмінно, будьте кращими серед кращих, першими в сюжеті. Яскравих змін, захоплюючих уроків, життєвої мудрості. Нехай улюблені вчителі пройдуть з вами чергову стежку знань, а найдорожчі люди, батьки, завжди підтримують ВАС. Ласкаво просимо в новий навчальний рік!

Шановні вчителі! Бажаємо вам щастя без меж і жодної тривоги, натхнень, удачі, терпіння, перемоги! Подяки гідної за ваше неймовірне ремесло. Щоб ваше життя було сповнене добротою і теплом.

Бажаємо всім легко і з радістю пережити ці гарячі часи, нехай нове плавання буде спокійним і цікавим, нехай бурі і шторми обійдуть нас стороною.

Ми сильні, ми вільні! Слава Україні! Слава захисникам! Разом до ПЕРЕМОГИ!